Christer Dyrwoold

Lägger ut detta inslag i två bloggar

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

 

23 juli

FÖRLÅTELSE

Jag kommer att förlåta idag - jag blir fri

  Idag ska jag förlåta alla dessa människor som jag motsätter mig och gå vidare till en ny frihet. Min ånger hämmar min energi och blockerar min ande. Det raseri som ser i mig påverkar min ande, mina känslor och mitt fysiska välbefinnande.

   Idag koncentrerar jag mig på förlåtelse. Jag låter inte mitt raseri och ilska översvämma utom kontroll. Jag kommer inte att förblindas av känslomässig intensitet och skiljas från mina sanna styrkor.

  Idag kommer jag att släppa all ilska och vrede och återfå min ande genom att förlåta alla de människor jag ångrar. Jag tar inte längre överdrivet raseri som överbagage på min resa genom återhämtning.


Ja jag skrev denna i min morgon blogg i dag. Ja jag vet inte om det är någon som jag ska säga förlåt till. Det är nog ingen som jag ska be om ursäkt till. inte som jag vet i alla fall. Det kanske är någon som hyser agg i mot mig, utan att jag vet om det. Då är det svårt att be om ursäkt, om jag nu skulle beöva det. I dag ska jag ha möte först i vår ACA grupp. I Rågsveds folkets hus klockan halv ett, efter det ett AA möte på samma ställe. Sedan ska jag öppna ett AA möte i Årsta kyrka klockan 17:00.