Christer Dyrwoold

Behöver verkligen ta tag i mig själv

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

 

13 juli

 

Besvikelser

 

DAG TILL DAG ÄR I FÖRÄNDRING

 

  Idag ska jag vända alla mina nuvarande besvikelser till ny mening för mig själv. Ju mer jag vågar ut och tar risker i affärer, eller med manliga/kvinnliga relationer, nya hobbys, nya idéer, desto mindre rädsla blir jag av enhet i min väg till återhämtning. Dessa block kan vändas om. Jag kan vända alla besvikelser till tacksamma lärande upplevelser. Jag kommer också att lita på att min Högre Makt ska vägleda mig genom svåra hinder och leda mig på rätt väg.

 

 I min alkoholiska familj led jag många besvikelser. Nu, i mitt tillfrisknande, jag ser att besvikelser kan lära mig att vara tankeväckande och kan sporra mig att framhärda med mina planer och projekt.

 

  Jag kommer inte låta hinder sätta mig tillbaka på min resa till återhämtning. Att känna igen mitt kraftfulla var, beror jag bara på mig själv att förändras. Och jag gör det, dag för dag.


 Jag har ju redan förändrats när jag slutade att dricka. Fast nu ska jag även tillfriskna som ett vuxet barn. Jag behöver bli ut av med den här lättjan. Det är det som tynger mig mest. Jag behöver bli mer infallsrik. Jag är mycket besviken på mig själv, för att jag är så lat och inte initialrik.

Vad ska jag förändra i dag? Jag ska i alla fall inte dricka någon alkohol, över 1% i dag. I morgon ska jag sitta i jouren för AA igen, eftersom hon som skulle sitta är sjuk. Nu har halva semestern gått snart. Fast det är nog fästmön som har vart duktigast att rensa skräprummet.