Christer Dyrwoold

Ja vad har jag för önskningar
 
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 

31 juli

ÖNSKNINGAR

IDAG ACCEPTERAR JAG ALLA MINA ÖNSKNINGAR

 

  Utan lust skulle det inte bli någon tillväxt. Min förmåga att önska är grunden i mitt liv. Ju starkare jag har önskningar och ju tydligare jag förstår dem, desto effektivare blir mina handlingar.

  Jag ska inte skamma mig för att ha önskningar som är olämpliga, destruktiva eller oacceptabla. Genom att förneka negativa önskningar tystnar jag det "stygga barnet" inuti mig som behöver acceptans. Jag kan acceptera alla mina önskningar utan att agera på dem eller straffa mig själv för att våga drömma.

  Idag kommer jag att låta mina drömmar och önskningar komma upp till ytan. Jag kommer inte att kritisera eller hämma mig från att låta min fantasi flöda. Jag lär mig självacceptans när jag släpper mina önskningar.


Ja vad har jag för önskningar. Ja det är ju att jag får vara så frisk som möjligt. Att jag ska slippa fly in i alkohol eller andra droger. Fast det är ju klart att jag kan ju ha större önskningar. Jag har ju en stor önskan att få vara ekonomisk oberoende. Ja om jag skulle kunna skriva en bok som skulle bli en bestsellers så kanske jag skulle bli ekonomiskt oberoende. Men den chansen är nog obefintlig. Fast drömmar kan vi ju ha. Just nu har jag en önskan att AIK kommer att gå vidare i champins League. Nu står det 2-1 till AIK samma som det stod  i Maribor.  Så om det står sig så blir det förlängning och kanske straffar.
 Ja vi kan ju få önska oss vad vi vill. Men jag kan aldrig få tillbaka min barndom. Men en sådan dålig barndom hade jag ändå inte. Jag blev aldrig slagen, och jag fick mat och kläder. Det jag saknade var kärlek. Det kan ju vara därför jag kan ha svårt för att ge kärlek.