Christer Dyrwoold

Hoppas på att ta bra beslut i dag

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

19 februari

BESLUTSFATTANDE

JAG FATTAR FÖRTROENDELSEFULLA BESLUT

 

   Jag står inför val utan rädsla idag, för jag är övertygad i mina beslutsfattande färdigheter. Om jag fortsätter att fatta beslut - oerhört djärvt - växer min beslutsfattande färdighet.

   Det var en tid i mitt liv när alla beslut som jag gjorde visade sig vara fel. Detta berodde på att jag bodde i den bli besegrad och förlora situation som ett alkoholhushåll skapar. Idag känner du igen att jag är fri att fatta lämpliga beslut med tillförsikt.

Ju fler beslut jag fattar desto mer exakt blir jag. Från tidigare oklara beslut upplever jag tillväxt. När jag fattar de rätta besluten. Jag får ökat förtroende och frihet att flytta i någon riktning efter min vilja.

När jag står inför val kommer jag inte att tillåta det förflutna att paralysera min förmåga att ta ansvar för mig själv. Idag ska jag skriva min egen historia genom de beslut som jag fattar.


Ja vilka beslut ska jag fatta i dag? Ja först och främst ska jag äta frukost. Vi tänkte åka till bonusdottern och äta tacos. Kommer att titta på melodifestivalen. Nej nu är jag hungrig och tänkte äta lite frukost. Det tycker jag är ett bra beslut.