Christer Dyrwoold

Försöker att ha mina resurser.
 
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

27 januari

vara möjlighets full

Jag är en resurs full person

   Jag använder mig av min resursfullhet idag. Jag kan uppnå mål. Jag kan få saker gjort. Jag kan ta hand om affärer så att jag gärna kan njuta av andra viktiga aspekter av mitt liv.

   Inte mer undvikande idag. Inget mer förhalning.

  Idag gör jag vad som behöver göras. Jag tar förändringar i obehagliga uppgifter som jag har avstått från. Jag klargör, känner att det kommer med prestation. Det frigör mig, och jag kan gå vidare. Jag kan ta tid att njuta av min egen kreativitet utan att tvista över oavslutade affärer.


Ja jag måte ju också agera. Inte bara ha det i huvuudet "Ja det ska jag göra i dag!" och så händer ingeting. Det är en Specialitet för mig. Jag har mycket planer, fast ändå händer ingenting. Jag tänker på boken som jag vill skriva, eller rättare sagt har börjat att skriva på. Om jag bara kunde avara en timme om dage på att skriva lite i den. Jag åkte in till bilioteket i går och gjorde lite research på boken. Man måste ju nu mera beställa tid för att åka in och kontrolera äldre tidningar.

 

I dag har jag vart uppe på vårdcentralen och tagit prover efterom jag ska till Huddige sjukhus på fredag. Tänkte vila ett tag och sedan dammsuga sovrummet. Fundera ut vad jag ska göra till middag. Jag hatar att laga mat, eller i alla fall komma på vad jag ska göra. När jag väl sätter igång så brukar det rulla på, Men det var ju en anledning att jag hoppade av kock skolan, men ändå bli kock i lumpen. Jag gär så gott jag kan.