Christer Dyrwoold

Lade in fel blogg
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 

30 september

SJÄLVKÄNNEDOM

JAG ÄR PÅ EN FLAMMANDE STIG

PÅ VÄG MOT SJÄLVINSIKT

Jag kan lära mig att nära mig och ingå intima relationer med realistiska förväntningar. Vad betyder det att vårda mig själv? Det betyder att jag accepterar mig själv utan förbehåll. Det betyder att jag respekterar min egen integritet och min egen tillväxtprocess.

 Att nära mig själv innebär att jag ser mina tankar, känslor och önskemål som viktiga. Med allt detta i åtanke innebär vårdande att jag skapar en blomstrande miljö för mig själv som främjar hälsosamt liv.

  Idag har jag förnyat respekt för mina interna resurser. Min inre styrka tillät mig att överleva barndomen och tonåren. Just nu förstår jag att ren överlevnad inte är tillräckligt. Jag vill ha mer, jag förtjänar mer och att lära sig ge mig det jag behöver är ett stort första steg.

  Jag ska erkänna att jag har behov. Jag kommer att fatta beslut om hur man kan tillgodose dessa behov. Jag brinner en väg till självupptäckt och vårdar mig själv.


Jag såg att jag råkade lägga upp denna text på fel blogg. Jag la upp den på bloggen Stärka min återhämntning. Så jag får lägga upp den rätta bloggen i den bloggen. Jag vågar erkänna mina fel. För även jag har rätt att få göra fel och misstag. Nu ska jag försöka skriva i den andra bloggen.

 

Jag ska ta hand om mig själv i dag. Det blir väl ett telemöte, eller på zoom. Jag får se vad som händer.