Christer Dyrwoold

Har bra känslor i dag

22 maj

FARLIGA KÄNSLIGHETER

JAG LYSSNAR PÅ MINA KÄNSLOR OCH GLÖMMER FÖRR I TIDENS SMÄRTA

  Idag börjar jag känna fred med min personliga historia. Oupplösta barndomsskador kommer upphöra att förorena mitt vuxna liv. Ett av de viktiga stegen jag kan ta för att släppa en bit av personlig historia är att arbeta genom med mina känslor.

  Mina känslor berättar för mig exakt vad som har hänt och vad jag behöver göra. Jag kan känna min fulla uppmärksamhet åt mina känslor och tänka på ett sätt att lösa dem. Jag är övertygad om att mina känslor inte kommer att gå till överdrift för mig, göra mig galen eller döda dem runt mig. Känslor som kan vara farliga för mig att uttrycka i min familj när jag växte upp har ingen sådan makt idag.

  Idag ser jag på de känslor jag har om mig själv. Många negativa känslor är barndomsrester och har ingen grund i min nuvarande verklighet. Som jag möter minnen som hemsöker mig, kommer jag att börja släppa taget om gårdagens smärta.


 

Har inga smärtor i dag, eller har jag det? Klart att jag kan känna smärtan i dag. Fast jag har lättare att bearbeta dem. Jag är glad att jag startade en grupp i Rågsved. De senaste söndagarna har jag haft besök och hoppa att även i morgon kommer någon till vårt möte. Fast det får ja se i morgon efter tolv på förmiddagen. Mötet öppnas klockan 12:30 i Rågsveds folkets hus.