Christer Dyrwoold

Ett lugnt för egen del
 
 
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 

31 december

LAGER

JAG GRANSKAR DET SISTA ÅRET

 OCH JAG ÄR GLAD

 

  Jag tar en inventering av det gångna året och jag är nöjd med mina resultat. Jag ser att jag har gjort en ärlig ansträngning för att befria mig från tyranni i mitt förflutna. Jag ser att jag har börjat behandla mig själv med mer respekt. Varje dag tycker jag om att möta ny respekt. Varje dag tycker jag om att möta nya utmaningar och att hitta nya sätt att uppfylla min potential.

  Jag har mött hinder det senaste året och jag har gjort mitt bästa för att hantera dem utan att bli oduglig. Jag investerar inte längre i att vara ohälsosam. Jag lär mig att rulla med stansarna, och ännu viktigare, jag lär mig att förutse problemområden och undvika förvirring.

  Jag ser tillbaka det senaste året med en lugn tillfredsställelse. Och jag ser fram emot det kommande året med en känsla av spänning och angelägen förväntan, att veta att jag kan hantera allt som nyåret ger.


Ja mitt år har vart bra, ja vad är det som har hänt? Ja det är väl inte stort för egen del. Jag har vart nykter och jag har kämpat med att hålla Rågsveds gruppen vid liv i ACA. Fast det är jobbigt att bara vara själv. Nu är vi två som brukar gå. Hen som brukar göra mig sälskap är relativt ny inom ACA. Hen kommer i från den andra gemenskapen AA. Jag kom ju i från början också i från den gemenskapen. Det var när jag arbetade i dem stegen som jag upptäckte min egna uppväxt. Att även mina föräldrar hade alkohol problem.

 

Det största är ju att min lille syster fick en liten son Karl Ture Dyrwoold-Sernstad den 29/12 på natten. Så kul att han fick min farfars namn som mellan namn. Annars så tycker jag inget stort har hänt detta år.