Christer Dyrwoold

Besviken igen
 
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

30 juni

BESYNNERLIGHET OCH INSPIRATION

JAG FIRAR ALLA MINA SINNEN IDAG

   Thoreau sa en gång: "Bara den dagen börjar som vi är vakna." Varje dag kommer och går. Livets skönhet är förlorad när jag vandrar genom ögonblick omedvetet. Jag kommer att glädja mig fullt ut uppleva denna dag genom att väcka mina sinnen.

  För att göra detta måste jag ge mitt inre barn tillåtelse att komma ur gömningen. Vad tyckte mig om ett litet barn? Sniffar apelsiner som jag skalade huden? Rullande en karamell runt i min mun? Känner du den svängande spänningen när jag svängde ner en bild? Spelar med bubblor i ett bubbelbad?

  Vilken stor förlust det är när jag misslyckas med att njuta av alla mina sinnen, kommer jag att komma ihåg att min förmåga att återta är där för att ta. Den nyfikenhet och kreativitet jag har som barn är fortfarande inuti mig.

  Idag tillåter jag mig att bedriva aktiviteter som väcker mina sinnen. Oavsett om du dansar, skriver, spelar eller lyssnar, firar jag de kreativa underbara delarna som jag äger.


Jag var ju till Rågsved i morse eller i förmiddags. Fast det dök aldrig upp någon. Ja jag kände samma besvikelse som när jag var liten och inte pappa kunde skjutsa mig till fotbolls träningen. Eller när han hade lovat mig någonting och det inte blev av. Jag startade ett möte för ett par söndagar sedan. Jag har bara haft ett möte. Sedan har jag vart själv. Fast är det någonting jag har lärt mig under min uppväxt var att inte ge upp. Det är möte på tisdag igen, så jag kommer åka ned till Rågsveds folkets hus till klockan 19:00 och kanske sitta där själv. Det är lika bra att jag räknar med att ingen kommer så slipper jag att bli besviken.