Christer Dyrwoold

Delar med mig ut av mina tankar

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

15 mars

ÖVA

JAG KOMMER ATT BÖRJA DAGEN MED ATT LÄGGA IN MINA NYA KUNSKAPER

 

  Kunskap har makt endast när den används. Nu när jag har all slags information om mitt liv, hur använder jag det? Kanske har jag läst många böcker och otaliga artiklar eller deltagit i föreläsningar om källan till mina problem.

  Använder jag denna information till god användning, eller samlar jag bara in kunskap? Om jag fortfarande upplever inre obehag eller smärta är det kanske en påminnelse om att jag måste göra några idéer till handling.

  Idag inser jag att det är bättre att prova en bra idé än att samla hundra och inte öva på dem. Det är viktigt för mig att gå från teori till personlig upplevelse. All information är till någon nytta för mig tills jag tar en risk och bevisar för mig själv att jag kan ta det första steget.

  Inom mig är en obegränsad potential att vara allt jag önskar. Jag börjar använda vad jag har lärt mig.


I dag så har jag i min morgonblogg bloggen som jag försöker även skriva för mitt vuxna barns skull. Jag brukar börja mina dagar med att skriva morgon bloggen och även ett annan vuxet barn blogg som heter Stärka min återhämntning. Allt för att växa. Jag har jag ju två sjukdomar. dels är jag ett vuxet barn. Jag växte upp i en dysfunktionell familj. Fast jag hade ändå en bra barndom. Men jag började ju också fly med alkohol. Jag blev själv en alkoholist. Jag nyktrade till 1997 med hjälp ut av AA och att studera deras Stora bok. Jag går även på AA möten ska gå på ett i kväll. Ska till Årsta kyrka 19:30.
 Jag har även startat en ACA grupp i min barndomsförort Rågsved på sändagar klockan halv ett på söndagar. Vi håller till på Rågsveds folkets hus och det är öppna möten.