Christer Dyrwoold

Är på två bloggar i dag.

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

10 december

HARMONI

JAG VÄLKOMNAR HARMONI I MITT LIV

 

  Jag lär mig att känna mig som hemma med god hälsa, välstånd och hälsosamma relationer. Det var en tid då jag inte kände mig naturlig när mitt liv gick smidigt. Jag kände mig obekväm och nervös, som om jag väntade på att den andra skon skulle tappas, som om jag väntade på att harmonin i mitt liv skulle bli slätt.

  Mina tankar och känslor var inte övergripande. Varje gång jag tänkte "jag kan ha det" - kände jag omedelbart "jag förtjänar inte." Jag avbröt min beställning innan den ordnades.

  Idag känner och känner jag att ett nytt glatt liv väntar på mig. Jag fortsätter att lösa upp pessimistiska föreställningar och jag tillåter inte att smärtsamma minnen fester mig.

  I återhämtning välkomnar jag harmoni i mitt liv. Jag njuter av min goda hälsa och i trevliga relationer. När jag frigör mig från mina gamla begränsande övertygelser, kultiverar jag nya idéer och jag lockar de högsta och finaste upplevelserna. Mina tankar och känslor förenas när jag firar livet idag.

 

Ja i dag har jag tagit texten i från bloggen dagen som vuxen en blogg som jag har försökt att översätta boken Daily affrmations jag är rätt dålig på engelska och det är en bra träning att försöka översätta denna bok. Jag kan även förstå hur jag ska kunna ta hand om mig själv. Jag växte upp i en dysfunktionellt hem.  Jag kommer att lägga ut denna text i min morgonblogg och även i dagens som vuxen.