Christer Dyrwoold

En mer balanserad syn på verkligheten
 
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 

30 maj

BALANS

Jag lär mig en känsla av balans

Jag lär mig en känsla av balans - jag slipper leva med ytterligheter. Världen är inte svart och vit, men full av vackra nyanser och rika nyanser av färg. Så, mina erfarenheter och känslor är också rik och balanserad. Jag lär mig att se världen.

Idag behöver jag inte vara "rätt" eller "fel". Jag kan uppleva mig i perfekt balans. I mitt intag av mat, jag är varken avstår inte heller frossar jag i mina relationer, jag varken gör inflytande. Jag är inte heller isolerade i mina vänskaper, jag är någon man kan lita på till en orealistisk grad, inte heller är jag misstänksam mot alla.

En av de viktiga gåvor jag kan ge mig är att lära min egen känsla av balans. Idag väljer jag att släppa bort gamla mönster som är destruktiva. Jag lever inte längre med en alkoholistisk förälder, och jag väljer att släppa ut alla extrema beteenden, övertygelser och känslor som håller mig i balans.


 

Ja det är klart att jag är mer i balans nu mera. Mycket beror också på att jag har slutat med alkohol. Fast jag är mer balanserad i dag. Trots att jag växte upp i en dysfunktionell familj. Fast jag behöver arbeta med mig själv. Men jag mår mycket bättre nu mera. Känner ingen skuld till mina döda föräldrar.