Christer Dyrwoold

Jag har förändrats
 Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 

28 april

FÖRÄNDRAS

JAG TROR ATT FÖRÄNDRING ÄR MÖJLIGT FÖR MIG

  Idag har jag modet att hoppas och modet att börja engagera sig i små förändringar i mitt beteende, mina känslor och mina övertygelser. Jag accepterar förändring som nödvändigt del av livet. Jag omfamnar förändring som en nödvändig del av återhämtningen.

  Jag kan se det, framgång är en serie små utvecklingar. Jag föreställer mig förändring som en vacker pärla. En serie små omställningar är då som en utsökt strand av pärlor.

   Idag tar jag tid att göra en plan för omställning. Jag kartlägger områden i mitt liv där förändringar behövs, och jag vidtar åtgärder för att sätta omställningar i rörelse. Jag kommer inte ha orealistiska förväntningar, men jag kommer att ha tålamod och uthållighet. När jag ändrar, accepterar jag framgång och misslyckande som en del av processen.


 

Jag själv tog efter mina föräldrars dryckes vanor. Jag blev själv en alkoholist, men lyckades att sluta med alkoholen 1997. Med hjälp av AA-gemenskapen och att ha studerat deras Stora bok.Det är den största förändringen som jag har gjort. Men det är klart att jag finner mycket som behöver förändras. Jag håller också på att försöka att översätta en engelsk bok som heter efter tårarna om att ha vuxit upp i en dysfunktioell familj. Dels för att se varför jag har blivit så som jag har blivit och för att öva mig i engelska.