Christer Dyrwoold

Kanske det sista söndags mötet
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 
 

29 september

SÄLVANSVAR

Återhämtning innebär självansvar. Ingen kan tänka för mig, ingen kan känna för mig, och ingen kan ge mening till min existens utom jag.

  Självansvar innebär att jag kommer att lära mig att tänka innan jag villkorslöst följer andras övertygelser. Det betyder att jag kommer att äga mina djupaste känslor och inte oroa mig för hur lämpligt det är att göra det. Självansvar innebär att jag är en hel person oavsett om jag är involverad i en intim relation eller inte. Det betyder att jag inte låtsas känna mig hjälplös eller förvirrad för att undvika att ta en självständig ståndpunkt.

  Jag är en person som kan uppleva ett unikt perspektiv på världen. Ingen annan kan uppleva mitt liv för mig. Idag tar jag fullt ansvar för allt jag är,


Ja jag startade ju ett ACA möte på tisdagar och sedan på söndagar. Fast nu är det ingen som kommer på mötena längre. Kanske beror det på mig, jag har ingen aning. Men jag kommer att gå till möttet i dag klockan 12:30 och det kanske är det sista söndags mötet i Rågsveds folkets hus på söndagar. Jag kommer att besluta det på tisdag. Eftersom, det är ju bara jag som brukar gå på mötet. Hag satt själv förra första tisdagen i månaden. Den tredje september och då beslöt jag om att om ingen kommer på mötet under månaden som kommer så kommer jag att lägga ned mötet. Ja i alla fall ett ut av dem. Jag ska åka till mötet i dag och får se om någon kommer i dag.