Christer Dyrwoold

Inget ACA möte i dag men två AA - möten

 

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

29 augusti

FRAMGÅNG

JAG KOMMER ATT VARA FRAMGÅNGSRIK I DAG

  Trots att mina ansträngningar ibland kan verka små, om de är uppriktiga, är framgången säker.

  Tidigare var jag plågad av rädsla för att små steg inte var tillräckligt, och att göra mitt bästa inte var tillräckligt bra. Den rädslan hindrade min prestanda och ogiltigförklarade min självkänsla. Jag måste ändra de meddelanden jag ger mig själv för att skörda skörden av belöningar som är tillgängliga för mig.

  I min alkoholhaltiga familj fick jag många gånger ogiltiga meddelanden för mina handlingar och mina gärningar. Jag måste acceptera att jag inte kan ändra meddelanden som andra ger mig. Jag måste ändra de meddelanden jag ger mig för att bli friare och mindre självförstörande.

   Jag omger mig med positiva människor som kommer att erkänna mig för alla. Jag säger till mig själv idag att små steg skördar stora belöningar.


Ja jag blev lite besviken som vanligt på Rågsveds ACA möte i förmidags klockan halv ett. Det kom ingen, så jag satt och studerade ACA boken. Jag försökte att arbeta med den. Fast det är trist att arbeta med den själv. Som tur va så var det ett AA möte klockan14:00. Var även på ett AA möte i Årsta kyrka. Det var ett prakiskt möte då vi även läste åttonde traditionen.