Christer Dyrwoold

Är dålig på att vara här

5 november

BÖRJAN PÅ ÖPPNENHET

JAG ÄR ÖPPEN FÖR EN NY BÖRJAN

 

  Livet är en cykel med ett oändligt antal början. Jag går in i nya situationer och förhållanden med barnliknande förundran och vördnad. Jag tar med mig mina önskningar och vågar veta vad jag vill ha av nya möten.

  Om jag tidigare närmade mig början med ett sjunkande hjärta och rädsla för misslyckande släpper jag det gamla mönstret. Min rädsla för besvikelse och avslag styr inte längre mig. Jag accepterar mina öppna ögon, öppna händer och öppet hjärta.

  Jag hälsar denna dag med en vilja att gå in i livet helt. Jag är öppen för en ny början med en glad iver.


Ja jag vaknade nykter även i dag. Jag har märkt att jag har vart dålig på att lägga in texten i från den här boken i min andra vuxna barn blogg jag vet att jag har den men jag brukar ju mest skriva i min stärka min återhämntnings blogg. Min senaste bblogg som jag började med är min steg-arbets blogg som jag började med eftersom min stora boken blogg hade tagit slut.

 

Då började jag blogga i från AA:s stegarbets bok som vi brukar kalla för 12+12 eftersom det både är de tolv stegen och de tolv traditionerna. Jag skriver lite i från stegboken och skriver min komentar till texten hur jag uppfattar den. Men jag måste också komma i kapp min Vi 5 blogg. Fast jag måste ju också göra andra saker, Vi har ju ett stort problem med lägenheten och den ohyra som vi har fått.