Christer Dyrwoold

Behöver även arbeta i detta program
 
 Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

27 februari

INRE RÖST

MIN INTUITION ÄR MIN GUIDE

  Jag litar nu på min intuition och låt den leda mig till att förbättra mitt liv. Idag ska jag uppmärksamma rösten inuti, mitt instinktiva jag. Jag kommer att ta tid att lyssna, att utvärdera och att handla på lämpligt sätt.

   Min intuition är en gåva som ger kunskap om mig när jag behöver det. Rätt idéer är alltid tillgängliga - väntar i mitt medvetande för att användas till mitt bästa.

  I mitt alkoholhushåll tystnade jag ofta min inre röst. Som barn behöll min intuition mig säkert och uppmanade mig samtidigt att uttrycka mig själv. I gott skick kommer jag inte längre att leva med denna dubbelbindning.

  Idag välkomnar jag mitt inre vetande och lyssnar uppmärksamt. Idag uppskattar jag de kreativa idéer som min intuition medför.


 

Ja vad är intuition egentligen. Det är att känna en slags magkänsla. Jag hade det inte som ung eftersom jag tog efter mina föräldrars missbruk. Men jag har blivit bättre på det, nu när jag till slut har nyktrat till och förstått att även jag hade samma sjukdom som mina föräldrar. Jag nyktrade till 1996 och runt 2000 någon gång så hittade jag även det här programet. Min inre röst säger mig att jag även behöver arbeta i detta program.. För att inte falla tillbaka i mitt missbruk.