Christer Dyrwoold

Härligt att leva!

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

22 juni

PRESTATION

IDAG GER JAG MIG SJÄLV TILLSTÅND

  Idag ger jag mig full behörighet att lyckas. Jag kommer att sänka volymen på alla negativa meddelanden som berättar för mig annars. Jag kommer att undvika de inte sammanfallande mönstren i min familj av ursprung Jag kommer inte låtsas om att tro på mig själv, medan jag klagar över alla hinder som håller mig fast.

  Jag behöver inte ha exceptionell förmåga, ett geni I.Q. eller perfekta förhållanden för att bli framgångsrik. Genom att använda mina gudgivna förmågor skapar jag mina egna förhållanden som gör att jag kan blomstra.

  Jag har beslutsamhet och förtroende för att fungera till min fulla potential. Jag kommer inte längre att sabotera min framgång genom att sätta ouppnåeliga mål, över schemalägga mig själv eller arbeta mig i en frenesi. Jag kommer inte jobba så hårt att jag undergräver min förmåga att bli inspirerad.

Idag påminner jag mig själv om att ett tecken på framgång är förmågan att skratta och njuta av det dagliga livet.


I dag ska jag ha en bra dag, ska åka till bonusdottern och äta gott. Jag ska ge mig själv tillstånd att njuta ut av min nykterhet. Jag duger så som jag är och jag tänker njuta ut av livet i dag. Det är så skönt att leva. i morgon är det möte halv ett i Rågsveds ACA grupp i Rågsveds folkets hus. Fast idag är idag. Jag behöver lära mig att leva en dag i taget. Jag vet att jag i dag duger som jag är.