Christer Dyrwoold

Ja vart är vännerna?
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 

30 november

VÄNSKAP

JAG HYSER VÄNSKAPS

  Jag kan vara i djupa relationer och fortfarande upprätthålla mina andra vänskaper, jag erkänner idag att intimitet med en annan inte betyder att jag måste förvisa mina vänner. Kärlek kommer inte att användas om den delas.

  Alkoholism isolerade min familj från resten av världen. Jag kände mig avstängd från mina barndomsvänner, och ändå kanske jag frestas att göra detsamma som en vuxen.

  Idag ser jag att par som stänger av resten av världen använder varandra. Att ha min kompis som enda vän är ett fantastiskt ansvar att placera på en annan. Jag kommer inte att uppfylla genom att förtrolla mig själv och bara dela mitt liv med en speciell person

  Jag kommer inte att avfärda några vänner i kärlekens namn.


Jag saknar alla mina barndomsvänner. De lyser med sin fråvaro. Kan det det bero på arr jag har fått en hjärnskada som jag har fått på grund av min alkoholism. Eller beror det på att jag har blivit nykter med hjälp av att ha studerat den Stora boken. Det är aldrig någon som ringer och frågar hur jag mår. jag brukar ju i och för sig skriva i mina bloggar och på min FB sida att jag mår bra, fast jag ill ju ändå höra att någon undrar hur jag har det. Det kan kännas ensamt. Glad över att jag än så länge har en fästmö.