Christer Dyrwoold

Åskan är inte farlig
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 
 

31 januari

MEDVETENHET

JAGFÖRNYAS OCH UPPDATERAS I MITT MEDVETANDE

 

 

Jag har en ny medvetenhet i mitt liv, en blixtlös, elektrisk medvetenhet om att jag är fri att ta itu med det förflutna. Jag är fri att komma överens med det smärtsamma faktumet att jag växte upp ett alkoholhushåll. Som vuxet barn hos en alkoholist inser jag att jag påverkades av min familj på många sätt. Till och med som vuxen känner jag mig orolig och rädd, precis som ett barn fruktar blixtnedslag.

Men ibland belyser en ljus blixt som lyser upp mörkret, och vi kan se var vi är. En blixtstorm får oss att känna oss isolerade. orolig och rädd, men efter stormen känner vi oss förnyade och uppdaterade.

Jag vet nu att jag kan välja att hantera denna nya medvetenhet eller låt den vila. Efter denna bländande sanning avslöjade sig själv, insåg jag att jag aldrig kunde vara samma person.

Jag är upplyst, upprymd, och jag är friare än någonsin att lägga det förflutna bakom mig och göra vad som behöver göras.


 

Fast du ska akta dig för blixtrarna fast som liten var jag mest rädd för mullret. Jag kommer ihåg som liten. Mamma var jätte rädd för åskan, fast själv så kan jag tycka att det är nysigt med åska, Jag har väldigt stor repekt för de dödliga blixtrarna.

Jag missade att lägga upp något bidrag i går på år sida för Rågsvedsgruppens ACA sida. Fast jag vet ju inte om någon läser mina inlägg på denna sida. Fast ja skriver ju för min egen skull och hoppas att andra gillar mina inlägg.