Christer Dyrwoold

Berättar hur jag blev nykter

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

 

24 juni

 

FLEXIBILITET

 

MITT LIV UTTRYCKER ETT MÖRKER AV FLEXIBILITET

 

  Jag lär mig att vara smidig i mitt förhållningssätt till livet. Dag för dag anpassar jag mina attityder och mitt styva schema för att rymma det oväntade. Jag släpper ut de   ansträngande uppförande koderna som andra förväntas leva upp till.

  Livet är fyllt med alla sorters intressanta människor och ett stort utbud av upplevelser. En oändlig mängd möjligheter och sannolikheter finns för mig om jag är öppen för dem. När jag lär mig att lita på mig själv, kan jag vara smidig, lärjunge och mindre motståndskraftig mot förändringar.

 

  Idag släpper jag det omoderna vanor av tänkande och känsla. Mitt liv har en balans i struktur och spontanitet som gör att jag kan uppleva nya idéer och nya situationer. Mitt liv uttrycker en anda av flexibilitet, och med detta kommer frid, sammandrag och välbefinnande.


Jag tog efter mina föräldrars dryckes vanor och blev själv en alkoholist. Men jag nyktrade till 1997. Med hjälp ut av AA och att studera deras Stora bok.Jag ska även sitta i AA:s telejour snart, Så att jag kan hjälpa de som behöver få hjälp med sina alkoholbegär. Jag kan bara berätta hur jag har gjort.