Christer Dyrwoold

Det kan vara skönt att vara ensam ibland
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 

31 augusti

ENSAMHET

JAG VÄLKOMNAR LÖSNING SOM EN CHANS FÖR SJÄLVINSIKT

  Jag lär mig att vara med mig själv. Jag letar inte längre efter saker för att bara fylla min tid. Jag kan möta det skrämmande tomrummet som ibland lever är mitt ljud, och jag kommer triumferande.

  Jag kommer inte att konsumeras av min rädsla för inaktivitet och tysthet. När jag hälsar idag kommer jag att uppskatta ensamhetens lugn och lugn.

   Jag är säker på att jag är innesluten i Guds kärleksfulla armar. Jag kommer inte längre att låta spökande röster som hotar ensamheten beröva mig freden och trösten att vara ensam.

  Ensamhet betyder inte tom ensamhet. Jag använder min ensamhet som en annan kanal för självupptäckt


Fast då ska jag vara ensam på mina egna vilkor, inte påtvingad ensamhet. Jag har ofta känt mig ensam. Det är aldrig någon som hör av sig till mig. Aldrig någon som ringer och frågar hur jag mår. Jag vet inte om det, är för att de inte hör mig på grund av att jag sluddrar så mycket på grundut av hjärnskadan som jag fick i sambande med den svåra misshandeln 1995.

 

Jag gillar att sitta och vara för mig själv och blogga. Jag har ju en massa olika bloggar. Det ärnågra som jag försöker att uppdatera dagligen. Det är den här har även enna annan vuxett barn blogg Stärka min återhämntning sedan har jag en i från Aftonbladets Vi 5 blogg där jag skriver i från Afronbladets Vi 5 frågor.
Jag  har ju några mer bloggar på min hemsida och om ni ändå besöker den kan ni ju klottra ned en hälsning i gästboken. 
Jag vill ju inte vara helt övergiven, skulle ju vara kul att höra att någon frågar hur jag mår ibland.