Christer Dyrwoold

Hoppas att folk lär sig ut av mig

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

28 januari

TILLVÄXT

JAG SER MÅNGA SAKER SOM JAG KAN LÄRA AV ANDRA

 

   Jag kommer att bli byte idag för allt jag kan lära av andra, jag uppskattar sorten. Jag ser i andra, olika färdigheter, förmågor, visdom och speciell intelligens.

   Jag observerar andras känslosvar och jag ser att det inte finns någon enda "rätt väg" för alla. Se på olika synvinklar utan att känna att jag måste avstå från egna tankar och övertygelser.

   Jag känner tur för att kunna uppleva mångfald och jag känner mig lycklig att dela med sig av de många aspekterna av andras liv. Jag känner mig avslappnad och inte dömande om mångfalden omkring mig som jag lär mig av visdom och erfarenhet från andra.


Ja att lyssna på andra, som kan ha haft samma erfarenhet ut av det jag har upplevt, berätta hur de har kommit i från olika problem. Jag tar ju hjälp av olika gemenskaper. Delsa ACA för min uppväxt skull. Men även jag började missbruka alkohol och andra substanser. Jag blev en missbrukar person, men lyckades bryta mitt missbrum med hjälp av AA och deras Stora bok. Den här bloggen kommer att vara min dagen som vuxen blogg och i min morgonblogg.