Christer Dyrwoold

Dålig på avslut

25 februari

Framgång

Idag ansluter jag alla mina projekt med förtroende

 

  Jag förtjänar att leva denna dag triumferande. Idag väljer jag att uppleva glädje som jag håller mitt hjärta och sinne öppen för underbara upplevelser

. Jag närmar mig alla projekt idag med förtroende och tro på min framgång. Vare sig ett litet projekt av ett mycket bra företag. Jag ska avsluta varje uppgift och veta att min framgång är säker. Jag kommer tysta alla anmärkningar om misslyckande och inse att det här är röster från det förflutna. De har ingen tilltro på mitt liv idag.

  Jag har förmåga att, som ett andligt väsen, ta kontroll över mitt liv. Inom mig finns. Guds potential att träffa varje dag i glädje med tro på min framgång.


Ett av mina problev att jag är dålig på att avsluta mina uppgifter. När jag väl har börjat så hittar jag något annat att göra. Jag behöver avsluta alla mina projekt som jag börjar med innan jag börjar med någting nytt.I dag har jag inte startat något nytt. Jag fick vara med redaktions mötet och det är jag väldigt glad över. För jag älskar mitt jobb och jag var även med på ett ACA möte och det var skönt.